DenHaag4u

Maakt Cristo zich er over het algemeen met een Jantje van Leiden af, door zo maar een berg textiel over een object te draperen.

Hier wordt Huize Meijer de Vries, dat plaats bood aan 60 geestelijk gestoorde dames, aan de Prins Hendrikstraat 39 opgeknapt om straks plaats te bieden aan de Haagse archeologische dienst.

Dat tehuis hebben ze niet meer nodig, want naar verluidt zouden die cliŽnten inmiddels allemaal emplooi hebben gevonden in de politiek.
En het heeft ook nog tot verdriet van vele wijkbewoners nog jarenlang huisvesting geboden aan de discotheek De Tempel.

Dat wordt straks nog flink wroeten in die grond voor onze archeologen, op zoek naar dukaten, dubloenen of wat al dies meer zij, om alleen de huur al op te kunnen hoesten.

De gevels worden opgeknapt, het pand staat rondom in de steigers en men heeft een twirl-achtige impressie van de gevels op het fijn geweven steigergaas laten drukken.
Het geheel is verzorgd door Imagebuilding reclame.

En je kan wel zeuren over wat dat nu wel weer moet kosten, maar dat je gedurende de komende maanden als bezoeker van het Prins Hendrikplein niet tegen zo'n grauwe steiger aan hoeft te kijken, is toch ook wel wat waard. En er moest toch steigergaas aangebracht worden vanwege het opknappen van die gevels.

Reageren kan hier.