5 november D66 en CDA dienen motie in om de gebruikersruimte aan het Vennepark te sluiten

Als van Alphen staat te beweren dat hij gen cijfers heeft en geen exacte aantallen kan noemen, dan staat hij gewoon de boel te belazeren. Alles wordt geregistreerd, want dat heeft met de verantwoording te maken richting AWBZ, MO en WMO. Als hij die cijfers niet weet te produceren, kan je alleen maar concluderen dat hij niet eens weet wat er in zijn eigen toko aan de hand is.
Wat direct de vraag oproept, waar hij dan eigenlijk mee bezig is.
Toch vreemd dat we wel de hand hebben kunnen leggen op de hier onderstaande cijfers van 2007 en Bert ze over 2008 en de eerste helft van 2009 niet weet te overleggen.

Hou het maar gewoon op pure onwil, zand in de ogen strooien en rekken.
Wel vol blijven houden dat er een maximale piekbelasting aanwezig mag zijn, maar als er dan wordt aangegeven dat die door de bewoners genoemde 20 (2009) over de hele dag verspreid daar komen, dan draait hij weer hetzelfde verhaal af over die piekbelasting. Je staat gewoon tegen een muur (van onwil) te kletsen. Hij doet zijn best maar. De kruik gaat net zolang te water tot die barst. 

In de 2e helft van 2007 waren het 23 bezoekers per dag
Ga maar posten, een frequentie van 2 personen per uur. Hooguit 16 per dag op het ogenblik. Minder gebruikers, wel meer overlast.

Omwonenden vermoeden gerommel met cijfers om de overlast maar voort te kunnen laten duren.

CDA en D66 willen Vennepark sluiten

Meer achtergrond-informatie, de ellende, de schade en de schande.


 

Bert heeft het over afspraken met de omgeving. Wélke omgeving en wélke afspraken? Bewoners zitten niet in de begeleidingscommisie. Bewoners hebben met niémand afspraken gemaakt. Het is ze gewoon door de strot gedrukt. Bert wil meer mensen in de zorg(en). Dat is prima gelukt.
Ook het argument dat gebruikers in de directe omgeving dienen te wonen snijdt geen hout. De meeste gebruikers komen uit hun holen gekropen uit dat Baldewsingh Transvaal getto. Maar Rabin kiepert de ellende liever over de wijkgrens heen, richting Vennepark. Zijn "ik ga tegenstemmen" weerkaatst  nog steeds als een grote leugen tegen de gevels rondom het speelplein. En nu in deze crisistijd, waarbij jongeren maar moeilijk aan het werk komen, zie je ze op steeds jongere leeftijd afglijden. Naar het makkelijke geld dat er met dealen valt te verdienen.

Reageer.......

Aantallen bezoeken en bezoekers gebruikersruimte 2e halfjaar 2007
Let op; dezelfde personen komen soms meermalen per dag.
Gemiddeld 22 gebruikers per dag waarvan er een paar 2 keer per dag komen.

31 bezoeken per dag en dat zal nu toch echt niet veel anders zijn.

Ook werd er op 5 november 2009 door Bert van Alphen aangegeven, dat de overlast uit de directe omgeving bestreden moest worden door dat drugshol.
Daarmee haalt hij zelf het draagvalk onderuit, want de meeste komen uit Transvaal en niet uit de directe omgeving. Maar dat wil Baldewsingh natuurlijk niet weten en de PvdA wil dat natuurlijk niet erkennen.

Bert  van Alphen draait de raad een rad voor ogen omdat hij weet dat Vennepark eigenlijk geen bestaansrecht heeft samen met het Zieken. 
Hij probeerde tijd te rekken zodat de bezoekersaantallen opgekrikt kunnen worden met allerlei zaken als extra eten, soep, Sinterklaas etc.
Maar we willen de cijfers van de 1e helft van 2009 zien. 
Die moet hij zo kunnen leveren en als hij weer uitstel gaat bedingen, dan is dat alleen maar om die cijfers te kunnen manipuleren. Nu maar hopen dat de raad zich niet met een kluitje in het riet laat sturen met die kunstmatig opgekrikte cijfers van november en december.

 

 

 

 

Cijfers bladwijzer