Naar de beginpagina van komp u ter hulp


Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we op zoek naar meer ruimte.
En omdat je in Den Haag over het algemeen slechts tijdelijke huisvesting kan krijgen zoals toekomstige slooplocaties,  richten wij ons graag op iets permanents.

Op deze pagina vindt u ook onze eerdere plannen, maar daar waren allerlei bezwaren tegen, zodat we daar niet mee verder konden. Dan maar eens zien of er iets minder spectaculairs te vinden is, wat weinig kosten met zich meebrengt.

Zoals die schuilkelder voor 100 personen onder de brug bij de Lijnbaan bijvoorbeeld. Daar kan toch geen bezwaar tegen zijn?

Er hoeft alleen maar een stuk gevel verwijderd te worden om een kozijn met deuren en ramen te plaatsen. Eventueel met een ondersteunende staalconstructie.

Onze vorige (afgeschoten) plannen;

We hadden een plan aan de Delftselaan tot uitvoer willen brengen, maar dat blijkt in strijd te zijn met het bestemmingsplan en men wil liever geen bebouwing op die groenstrook.

En boven “onze” parkeerkelder aan de Gerard Doustraat wilden we ook al aan de gang.
Maar daar komt nu een Cruyff court en ze willen die nooit in gebruik genomen parkeerkelder eronder, die al 12 jaar er zo bij staat wegens lekkage van grondwateroverlast, toch aan de parkeervoorzieningen toevoegen.

Jammer, want we hadden bedacht om bovenop die garage een laag met units te bouwen voor onze opgeleide computerherstellers, die dan als startende ondernemers een jaar lang een unit mochten gebruiken als voorbereiding op het zelfstandig ondernemerschap. Met startersbegeleiding van de kamer van koophandel en daar bovenop een aantal koopwoningen om de totale bouwkosten af te dekken.

Zoiets dus.

 

Opbouw parkeergarage Gerard Doustraat
Kelder met dak van glasstenen op binnenplaats
Begane grond leslokalen en startbedrijfsruimte
18 woningen 120-140 m2