Naar de beginpagina van Komp u ter hulp

We willen onderstaand plan tot uitvoer brengen, en dat hadden we in tienvoud opgestuurd naar het college, maar 1 ambtenaar van DSO vond het nodig om dat tegen te houden en kwam met een verhaal dat het in strijd zou zijn met het bestemmingsplan en men, hij van DSO dus, wilde liever geen bebouwing op die groenstrook.
Dat kan best wezen maar, de Delftselaan is op het ogenblik een soort vrijplaats van drugsrunners en aanverwant tuig. Dus ze zeggen het maar. Of een no-go-area of de aanblik van een opleidingscentrum. Den Haag 700 jaar en het is nog niet af en het blijft een bouwput. Maar DSO prefereert liever een groenstrook als een soort criminelen-reservaat dat in stand gehouden moet worden.

Hieronder het uitgewerkte plan, zie ook ons "ondernemersplan"

Schuilkelder Delftselaan 100 personen. 


De wanden naast de vluchttrappen, bovengronds, zijn voorzien van glas voor de daglichttoetreding.

En er hoeft geen boom voor te wijken.

Het is maar een eerste aanzet. Definitieve uitvoering komt later.

Het is dus een aantal gaten in het dak van de kelder zagen, een goederenlift en 2 (vlucht)trappen plaatsen en een nader te bepalen opbouw wat betreft uitvoering. Door deze van schakel-units te maken, betreft het een "tijdelijke voorziening" dat is dan met een bouwvergunning zo te regelen.

Het Volksbuurtmuseum gaat (nog) niet door, want daar komt nu een voetbalveld op die garage en de gemeente wil die parkeerplaatsen na 16 jaar toch wel eens in gebruik gaan nemen (?)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

**