Het VCP plan zit Komp u ter hulp behoorlijk dwars.
Het is voor ons geen doen meer om pc's in het centrum te plaatsen en te onderhouden.
Zie hieronder, hoe wij om moeten rijden om bij de locaties te komen, waar wij onze Dubbelklik les pc's in het centrum hebben staan. Bij Parada en het  Buurtstation.
Het kost ons veel te veel reistijd om vervolgens de hoofdprijs te moeten betalen voor het parkeren.
Zolang er geen aanpassingen komen op dat Verkeerd Circulatie Plan zullen we dan ook geen locaties meer in het centrum inrichten. En dat geldt dan ook voor de eveneens, vanuit het Zeeheldenkwartier, onbereikbaar geworden Molenwijk.

De Parallelweg, Stationsweg is geen optie, want alleen het Stationsplein zorgt al voor een stagnatie van 15 minuten. Zet daar eens die snuffelpalen neer die ooit op de Amsterdamse Veerkade stonden.
En de pc's in de Tuimelaar aan de Suze Robertsonstraat onderhouden is ook geen doen meer, sinds je vanaf de Vaillantlaan niet meer linksaf de Parallelweg op mag.

En wij zijn echt niet de enige organisatie die last heeft van het VCP vanwege de ontstane onwerkbare situatie. Het komt er op neer dat iedereen het centrum en de randgebieden probeert te mijden, terwijl juist die buurten de hulp het hardste nodig hebben en daar nu van verstoken blijven.

Zie ook; uitrol Komp u ter hulp Den Haag