DenHaag4u

 

Huwelijkse voorwaarden van Europees huwelijk omgezet naar getrouwd in gemeenschap van goederen.

 


 

Griekenland krijgt totaal 159 miljard oplopend tot in 2019 tot boven de 210 miljard die uit het niets worden getoverd.
Virtueel geld waar totaal geen dekking tegenover staat.

Op het totaal Europese BNP van 15.184 miljard  is dat een extra inflatie van 1,4 % plus de “normale” inflatie van 2,5% = 3,9%

 

Het totale noodfonds bedraagt 750 miljard en we kunnen er gerust van uitgaan dat het ook daadwerkelijk opgaat. Als dat dan in zijn geheel wordt geleend (weggegeven) dan wordt het totale BNP belast met die 750 miljard. En omdat er helemaal niets tegenover staat aan dekking, is dat een extra inflatie van 5%.

Plus die (normale ?) inflatie van 2,5% is totaal 7,5%

 

Het geld dat eventueel terugkomt, doet straks alleen maar de “normale” jaarlijkse inflatie van 2,5% minder toenemen. Maar inleveren zál je.

 

Dan komt vanzelf ook die vraag waarom we eigenlijk met die voortdurende inflatie te maken hebben.

Sinds we geen gouddekking meer hebben is er een schimmig spel aan de orde, waaruit blijkt dat alleen maar de productie van een land die waarde bepaalt.
In dit geval met die euro wordt de pijn over meerdere landen verdeeld.

Dan kan het dus voorkomen dat de bevolking van het éne land zich het apezuur werkt en die Grieken en anderen achterover kunnen blijven hangen.
Er wordt gewoon meer geld geproduceerd terwijl het BNP hetzelfde blijft. Het geld wordt minder waard. Geen regering die er wakker van ligt want heel Europa betaalt mee. Of je nu wil of niet.

 

Nu wordt inzake Griekenland gesuggereerd dat ook private partijen als banken meedoen.

Maar dat is natuurlijk een sigaar uit eigen doos. 
Zij lenen het virtueel getoverde geld tegen 1 % en geven het weer uit tegen een rente van 5.2% hypotheek of 15% krediet. Respectievelijk 420% en 1.400% bruto winst. 
Dat “nepgeld” komt dan ook weer terug bij die ECB.

Ik leen jou een luchtballonnetje en die blaas je op om dat als meer te verkopen en daarna geef je mij weer en leeg ballonnetje terug.

 

We gaan dan ook naar een stelsel dat al ons geld wordt gezien als het bezit van een echtpaar dat getrouwd is in gemeenschap van goederen.

Alle landen waren in eerste instantie met Europa getrouwd op huwelijkse voorwaarden en dat werd alleen maar gedaan om de kinderen uit de vorige huwelijken tevreden te houden.
Nu worden langzaam maar zeker die huwelijkse voorwaarden omgezet naar een vorm van getrouwd te zijn in gemeenschap van goederen.

 

Het eerst bezit dat als écht geld en als totaal gezamenlijk vermogen werd gezien waren de WW fondsen.

Je hoeft echt niet bij een bank aan te komen voor een lening door te vertellen dat je buurman geld zat heeft, waar je niet aan kan komen, en dat als jij niet kan terugbetalen ze ook niet bij hem aan hoeven te kloppen want hij tekent nergens voor.

Maar in Europa dus wel.

De regering kan niet over de inhoud van het WW fonds beschikken, maar mag dat wel gebruiken om dat in mindering te brengen op het begrotingstekort.
Een hele rare regeling, want het is geen geld van hun, maar in de optiek van alle middelen zijn voor Europa, begint het waarschijnlijk al een beetje bij je te dagen.

Gelukkig hebben we dat fonds al grotendeels zelf leeg gegeten dus daar kunnen anderen niet meer van profiteren.


En nu moeten we langer doorwerken tot ons 67e
Voel je hem al aankomen?

Inderdaad, de volgende stap is dat ze ons pensioengeld als gezamenlijk Europees vermogen willen zien ter dekking van die Euro. 
Het heeft er gewoon mee te maken dat al die fondsen écht geld vertegenwoordigen.

Niet dat ze er aan kunnen komen, maar het is hetzelfde als onze oude goudvoorraad in Fort Knox
Als het er maar is ter dekking. 
De jacht op het échte geld is geopend omdat je virtueel geld niet aan de kassa kan uitgeven. 

 

En die nieuwe grondwet was dan ook niets anders dan een omzetting van een huwelijk onder voorwaarden, naar dat  van een;

“Getrouwd in gemeenschap van goederen”.
En dat wordt nu ook uitgevoerd.

De crisis zorgt er alleen maar voor dat je nu meer inzicht krijgt in hun spel en ze hun plannen vervroegd uit moeten voeren, wat voor hen helaas niet  onopgemerkt blijft.

 

“Een gouddekking hoeft niet omdat er betere vormen te vinden zijn die een reëlere vertrouwensbasis bieden. De ‘concrete abstractie’ zit hem hier in dat zolang mensen immers de circulerende valuta vertrouwen door het simpelweg te accepteren als een wettig betaalmiddel, het hierdoor zijn ervoor uitgedachte waarde krijgt en de ‘legitimering’ wordt bekrachtigt. Het scheppen van een betere vertrouwensbasis dan het huidige corrupte systeem is, zo bezien, eigenlijk een eenvoudige zaak.”
Het mondiaal misbruik van geldscheppen

Zie ook;

Griekenland de slechtste leerling van de klas? Nederland is een "goede" 2e

Reageer...